Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Ilovkisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądząc po ilości odblokowanych postaci, ligę wbiłeś na bolu lub L#, tak więc zastanówcie się czy chcecie kupić konto, gdyż jest możliwość że zostanie zbanowane :) 

Ale to tylko moje zdanie :) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

hehe, tak jak myślałem ;)

Nie ma to jak zarabiać na kimś oszukując, jak chcesz te 50zł to idź do pracy a nie przed komputerem siedzisz :) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Temat w złym dziale, takie oferty możesz składać w dziale giełda, który znajduje się na samym dole forum.

Opublikowano

Po pierwsze. nie jestes w ogole zaufany, malo postow reputacja na minusie [ kiedy to bylo ]

i te najwiecej postow w League Sharp jakos mnie nie przekonuje i wiekszosc. Jak dla mnie nie polecam.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Na tym koncie nie gralem na folderze no update wiec na twoje przypuszczenia mam wyjebane a konto chce sprzedac bo mam 2 na co mi 2 konta?

Nie grałeś na folderze noupdate, ale pewnie na L# tak czy siak tam grałeś. Wątpię, że ktoś Ci to kupi stary ;) Btw. Pisz w giełdzie na przyszłość.

// Spaliłeś się kolego, teraz nam nie udowodnisz, że nie grałeś na haxach :

"Witam jakie skrypty polecacie na easy wbicie challa aktualnie jestem w d5" Twoje słowa kolego -----> http://www.mpcforum.pl/topic/1375890-czym-do-challengera/#entry11686827 myślisz, że jesteśmy ułomni ? Nas nie oszukasz, zapamiętaj to sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...